Natuurpunt Werkgroep

Activiteiten

Libellen in België

Publicaties

Over ons

excursies vorige jaren

Het programma wordt per mail verstuurd naar diegene die ingeschreven zijn.

OPGELET, voor de boottocht zijn er nog 7 plaatsen beschikbaar.

 

Op het programma staat al zeker de zoektocht naar Donkere waterjuffer (Coenagrion armatum), Noordse winterjuffer (Sympecma paedisca) en al soorten als Glassnijder (Brachytron pratense), Smaragdlibel (Cordulia aenea), Variabele waterjuffer (Coenagrion pulchellum), Venwitsnuitlibel (Leucorrhinia dubia), Noordse witsnuitlibel (Leucorrhinia rubicunda) en hopelijk ook de eerste Gevlekte witsnuitlibellen (Leucorrhinia pectoralis).

We verblijven in het Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk, Woldmeentherand 15, 8332 JE Steenwijk. Inchecken kan vanaf 15u00.
https://www.fletcherhotelsteenwijk.nl/nl/contact

Vrijdagavond 3 mei spreken we af om 19u30 voor het diner. Op zaterdag 4 mei neemt Jeroen Bredenbeek (boswachter Staatsbosbeheer) ons ’s middags met de boot mee op excursie en zondag 5 mei staat Woldlakebos op de agenda.

Prijs:
125 euro p.p. tweepersoonskamer + 4 euro p.p. verblijftaks - 14 euro p.p. boottocht
175 euro p.p. éénpersoonskamer + 4euro p.p. verblijftaks - 14 euro p.p. boottocht

Diner en ontbijt voor de beide dagen is in de prijs inbegrepen. Lunckpakket (10 euro) is niet inbegrepen maar kan aangevraagd worden.

Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 30 personen. 

Inschrijven kan door het invullen van dit document en de keuze van overnachting (éénpersoonskamer - tweepersoonskamer) te vermelden. Je inschrijving is definitief na het storten van het verschuldigde bedrag op rekening van BE15 5230 8024 3630, Libellenvereninging Vlaanderen vzw met vermelding ‘libellenweekend'.